zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

U21: Za zaključek remi v Kobaridu

OPL STR

Proti zadnje uvrščeni ekipi smo iztržili »samo« remi

KMN Oplast Kobarid kix 3:3 stripy FSK Stripy
1. marec 2015, 16:30
Kobarid, Športna dvorana Kobarid
gledalcev: 10
sodnika: Bernard Avramovič, Elvis Fatić
delegat: Sadet Velić
 prazna        
strelci:
1' Flander 1:0
4' Hrast 2:0
7' Bevk 2:1
17' Konavec 3:1
21' Lotrič 3:2
30' Bevk 3:3
 
 

Na zadnjo tekmo rednega dela, je naša selekcija U21 odpotovala v Kobarid.
V Kobarid so po vijugasti in utrujajoči poti prispeli v okrnjeni zasedbi, saj je trener Jamnik pred nadaljevanjem prvenstva spočil nekaj standardnih igralcev, kapetan Šturm pa je počival zaradi rumenih kartonov.

Tekmo so naši igralci začeli dokaj obrambno in zaspano in že v prvi minuti je sledila kazen, 1:0 za domače. Po nekaj minutah nadaljevanja nov gol za domače – 2:0. Nato so se naši igralci le malo zbrali in sredi prvega polčasa je na 2:1 znižal povratnik v ekipo Bevk. Po znižanju so naši še naprej igrali bolj obrambno in sledila je nova kazen, na semaforju je bilo že 3:1 za Kobarid. Do konca prvega polčasa, se rezultat ni več spremenil, čeprav bi naši lahko prejeli še kakšen zadetek, ampak je bil na srečo naš vratar in na današnji tekmi tudi kapetan Gregor Bernik dovolj zbran, da je preprečil večji rezultatski zaostanek.
Po posvetu v garderobi so naši igralci v drugi polčas krenili z napadalno in agresivno igro, kakršna jih krasi že celo sezono in v 21 minuti Lotrič in v 30 minuti še enkrat Bevk in rezultat je bil 3:3. Do konca tekme so si naši priigrali še kopico smrtnih priložnosti, celo vratnico, a žoga ni in ni hotela v gol, domači pa so se na vse kriplje branili in razen ene priložnosti v zaključku tekme, praktično niso streljali na gol tako, da je bil remi na koncu tekme 3:3 kar pravičen, saj sta bili ekipi vsaka en polčas boljši.
Po rednem delu so naši fantje osvojili prvo mesto v zahodni skupini, za kar jim gredo vse čestitke, sedaj sledi dvotedenska pavza, v nedeljo 15. marca, pa jih čaka prva polfinalna tekma v gosteh proti KMN Sevnica, s katero smo se lani pomerili v finalu državnega prvenstva U21.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov