zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

U21: Dobra predstava, a žal poraz

 SEV STR
Po prvi polfinalni tekmi, Sevnico zapuščamo z minus tri.

KMN Sevnica sevnica 3:0 stripy FSK Stripy
15. marec 2015, 14:30
Sevnica, ŠD Sevnica
gledalcev: 35
sodnika: Dražen Jurič, Rade Kovačič
delegat: Boris Golob
 prazna        
strelci:
26' Martič 1:0
26' Martič 2:0
36' Martič 3:0
 
 

Usoda je hotela, da se lanska finalista državnega prvenstva U21, v tej sezoni srečata že v polfinalu. Sevničani so bili v obeh lanskih finalnih tekmah boljši in tudi letos so nas v prvi polfinalni tekmi v Sevnici premagali, čeprav rezultat 3:0 ni realen pokazatelj razmerja moči na igrišču, saj so imeli naši fantje v celotni tekmi več zrelih priložnosti kot domači, ampak žal sreča in malce nezbranosti, kakor tudi odlična dnevna forma domačega vratarja Seničarja (igralca tekme), nam na tej tekmi niso bili naklonjeni.

Tekmo sta obe ekipi začeli bolj previdno in obrambno in ena drugo čakali na napako. Prvi so do lepe priložnosti prišli naši fantje, a žoga žal ni hotela v gol. Do konca polčasa sta si obe ekipi priigrali še nekaj priložnosti, ampak sta oba vratarja svoje delo opravila z odliko, zato v prvem polčasu ni bilo zadetkov, čeprav lahko rečemo, da so imeli naši celo nekaj več možnosti za zadetek. 
Tudi drugi polčas se je odvijal taktično z nekaj poizkusi na obeh straneh, nato pa je prišla 26. minuta, v kateri je domači igralec Martič v eni sami minuti dvakrat izkoristil svojo individualno kvaliteto in zmedo v naši obrambi in Sevničane popeljal v vodstvo z 2:0. Naši so nato krenili z malo bolj napad igro, imeli nekaj lepih priložnosti, a je imeli domači vratar Seničar, na tej tekmi res svoj dan. V 36. minuti pa šolska napaka naših pri vračanju žoge vratarju, prestrežena žoga Martiča in 3:0 za Sevnico. V zadnjih minutah tekme so naši imeli še tri »smrtne« priložnosti za znižanje rezultata, a je do konca tekme ostal rezultat nespremenjen.

Na povratni tekmi, ki bo v nedeljo 22. marca, s pričetkom ob 18.30 uri v športni dvorani Trata, fantje napovedujejo boj do zadnjega atoma moči, saj po prikazanem na prvi tekmi še ni nič izgubljeno, vas zveste gledalce pa prosijo, da napolnite dvorano in jim pomagate kot »šesti« igralec!

 

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov