zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

U21: Osvojeno 3. mesto v državi!

pokal 3 2015

V finalu Potočje projetiranje Sevnica in Tomaž Picerija Ozmec

FSK Stripy stripy 3:3 sevnica KMN Sevnica
22. marec 2015, 18:30
Škofja Loka, ŠD Trata
gledalcev: 150
sodnika: Darko Bobar, Elvis Fatić
delegat: Stanislav Damiš
 prazna        
strelci:
7' Godnik 0:1
19' Grigić 0:2
22' Šturm 1:2
25' Grigić (ag) 2:2
25' Kanc 3:2
26' Grigić (6m) 3:3
 

Sezone za selekcijo U21 je konec. Na koncu osvojeno tretje mesto ne sme biti razočaranje. Skozi skupinski del smo prišli s prvega mesta in žal takoj naleteli na aktualnega državnega prvaka iz Sevnice. Na prvi tekmi je bilo, kar je bilo, na vrsti je bil popravni izpit. Začelo se je s pobudo domačih igralcev, Sevničani pa so modro čakali in tekali v protinapade. Prav iz enega takšnih je zadel Godnik. Tušar je nekoliko neodločno posredoval, Romič v vratih pa ob takem strelu niti pogledati ni imel časa, kam je žoga letela. Naslednji zadetek smo si dali kar sami, saj se je ob strelu Grigića žoga od 'ene naše noge' odbila v nebranjeni del gola. Rezultat 0:2 je pomenil, da bi bilo potrebno zadeti 6-krat, brez da bi prejeli kakšen zadetek. Upali smo lahko le na 'čudež v Škofji Loki' in glede na to koliko Jezusov se zadnje čase sprehaja po našem mestu se je drugi polčas začel v tem stilu.
V treh minutah preobrat in na semaforju izid 3:2. Časa je bilo še 15 minut, nekako bi se lahko izšlo, ampak sledil je hladen tuš. Kanc je ob posredovanju v svojem kazenskem prostoru žogo zaustavil z roko. Sicer skrčeno ob telesu, ampak... Gostje so dobili strel s šestih metrov in Grigić je postavil izid srečanja 3:3. Sledilo je še nekaj obetavnih domačih poizkusov, vendar neuspešno.

Če potegnemo črto pod sezono jo lahko ocenimo za uspešno. Za fante iz selekcije U21 sledi premor, čez dober mesec pa bomo pričeli ugotavljati, kaj lahko spremenimo v naslednji sezoni.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov