zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

Intervju z " bivšim" predsednikom

Na pet vprašanj je odgovarjal Tomaž Zorman.

Kakšni so občutki ob izteku mandata?
Mešani, saj nisem uspel uresničiti vseh ciljev, ki sem si jih zadal pred štirimi leti ob prevzemu predsedniške funkcije. Je pa res, da smo klub postavljali na novo in to vzame veliko časa tako, da gotovo na kakšno stvar nisem posvečal dovolj pozornosti in bi jo lahko boljše rešili. Poleg vseh družinskih obveznosti in službe vsi vemo, da prostega časa ne ostane prav veliko.

Bolj podrobno prosim…
Največji problem je zagotovo strokovni kader, ki ga je težko pridobiti, predvsem za mlade selekcije, prav tako bi članska selekcija lahko dosegla boljše rezultate je pa res, da smo imeli tri leta ogromne težave, ker Traška športna dvorana ni bila zgrajena že leta 2008 kot je bilo obljubljeno s strani občine, ampak šele spomladi 2010.

Na katere stvari gledate pozitivno?
Predvsem na to, da je danes futsal v Škofji Loki s strani športne javnosti spoštovan, saj se moramo zavedati, da v našem mestu deluje okoli 30 različnih športnih klubov in društev. Tudi sponzorji, donatorji in gledalci so prepoznali, da je futsal zanimiv šport. Na tem mestu bi posebej pohvalil vse akterje, ki so mi pomagali, da smo v tem obdobju klub organizacijsko postavili zelo dobro.

Kaj pa igralci?
Moram reči, da se je v teh štirih letih izoblikovalo par fantov, ki bodo zagotovo gonilna sila našega kluba tudi v prihodnje in upam si trditi z ozirom na njihovo mladost, da bodo s pravim pristopom in dobrim trenerjem ti fantje Stripy kmalu vrnili v prvo ligo, kjer je nekoč že bil.

Se boste potegovali za nov predsedniški mandat?
Če sem čisto odkrit bolj ne kot da! V teh štirih letih sem doživel toliko stresov, saj imamo v našem mestu ogromno »strokovnjakov«, ki delijo raznorazne nasvete in vplivajo na klimo v klubu, ko pa je treba ideje uresničiti se umaknejo tako, da te stvari človeku vzamejo ogromno nepotrebne energije, sicer pa do 20. februarja ko se izteče razpis se lahko zgodi še marsikaj.

 

<<< Nazaj Domov Naprej>>>

 

MEDIJSKI POKROVITELJ

 

Glavni sponzor

     

 

Donatorji

 

Veliki sponzorji

Sponzorji

Donatorji

 

Veliki sponzorji

Sponzorji

Donatorji

Donatorji

Sponzorji

 

 

 

 

 

 

 

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov