zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

Intervju z novim predsednikom

Na pet vprašanj je odgovarjal g. Davorin Stanonik.

Kaj vas je spodbudilo, da ste vložili kandidaturo za predsednika kluba?
Za kandidiranje sem se odločil na podlagi ljudi, ki prisostvujejo pri delu v samem klubu. Na področju vodenja kluba vidim veliko možnosti za kadrovsko ureditev in hkrati strokovno pomoč pri katerem bo glavni cilj in vodilo v naslednji sezoni reorganizacija odgovornosti do kluba od odgovornih oseb do igralcev.

Kako ocenjujete dosedanje štiriletno delovanje kluba?
Dosedanje delo kluba ocenjujem kot zelo dobro saj je majhna skupina naredila praktično vse, da je klub prišel na ime, ki ga marsikateri klub v Sloveniji nima. Edino pomanjkljivost vidim zgolj v resnosti in odgovornosti posameznih funkcij do kluba.

Se obetajo kakšne večje spremembe v klubu?
Večjih sprememb ne pričakujem saj bomo kot prvo dobro začeto delo nadaljevali še naprej. Edine spremembe bodo opravljene na področju večje odgovornosti posameznih funkcij v klubu do ureditve strokovnega kadra na področju trenerjev kot tudi samega dela igralcev in njihovega odnosa do kluba.

V teh težkih gospodarskih časih ni enostavno pridobiti denar za delovanje kluba. Na kakšen način ga nameravate pridobiti?
V samem gospodarstvu sem prisoten že skoraj 10 let. Sam prisostvujem pri vseh večjih gospodarskih družbah in poznam težavne razmere na področju sponzoriranja. Največ računamo na naše zveste sponzorje, kjer se nadejamo, da bodo tudi v prihodnosti trdo stali za našim delom. Dodatno bomo z uvedbo novosti skušali pridobiti tudi še nekaj dodatnih sponzorjev.

Kakšne bodo tekmovalne ambicije kluba v sezoni 2011/2012?
Največja ambicija v prihajajoči sezoni bo obstanek v 2. SFL ligi in reorganizacija strokovnega in igralnega kadra. Na podlagi uvedbe sprememb močno verjamem, da imamo v mlajših kategorijah odlične igralce, ki lahko tudi v članski ekipi zasedejo lepo mesto v ekipi in nadomestijo nekatere igralce na katere ne moremo več računati. Na podlagi dobrih in resnih igralcev sem tudi močno prepričan, da bo dober rezultat podkrepljen s strokovnim vodstvom prišel tudi sam od sebe.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov