zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

Intervju z novim trenerjem kadetske ekipe

Na pet vprašanj je odgovarjal g. Marjan Jamnik

1. Kaj vas je spodbudilo, da ste se odločili za trenerja v Stripy-u?
Mali nogomet sem igral več kot 20 let . Doživel sem veliko lepih trenutkov. Prišle so poškodbe in leta. S trenerstvom sem se spopadel že leta 1980. Potem sem nekaj let pauziral, zadnja tri leta pa sem delal v Nk Ločan-u kot trener U12. Za Stripy sem se odločil, ker sem spremljal dogajanje v klubu in slišal veliko dobrih stvari, kako se uprava trudi, da v teh težkih časih vse deluje, kako so si zastavili dolgoročni plan na vzgoji mladih igralcev, kako so bili bitko za termine v dvorani in še veliko manjših stvari, ki večini niso znane . Vesel sem ,da sem postal to sezono del te zgodbe, ki poizkuša nekaj NAREDITI (čeprav včasih ne uspe najbolje) in ne samo GOVORITI.

2. Kakšne so vaše ambicije v tej sezoni?
Poznati moramo sistem tekmovanja. To so 4 skupine po 7 ekip od teh dve najboljši v skupini napredujeta v finalni del. Torej cilj nam mora biti 2 mesto v skupini. Sedaj ali nam bo to uspelo je drugo vprašanje.

3. Ali ste zadovoljni z igralskim kadrom?
O igralcih vse najboljše. Trudijo se, da bi bili na treningih vendar je težko vskladiti vse obveznosti tako, da so redko vsi na treningu. Pohvaliti moram trenerja članske ekipe Stripya ,da nas je sprejel v sredah na večerni termin članov.

4. Kaj pa s pogoji za delo?
To je bil tudi eden od vzrokov, da sem se odločil za trenerja v Stripy- u. Treningi so vsi v večernih urah , kar mi zelo ustreza čeprav škoda, kot sem že omenil , da se treningi nekaterim igralcem križajo s treningi velikega nogometa. Ne smemo fantom nič zameriti v gorenjski nogometni ligi so trenutno na prvem mestu in imajo lepe možnosti, da se po kvalifikacijah uvrstijo naprej v Slovensko nogometno ligo. Drugače pa zahvala vsem, ki kakor koli pomagate, da se lahko trenira v tako dobrih pogojih.

5. Kakšen je vaš pogled na prihodnost futsala v Škofji Loki?
Treba bo še naprej vztrajati na planih, ki so zastavljeni, vzgoji mladih igralcev, ki bi bili 100 % samo pri futsalu in imeti U15, U18, U21 in člansko selekcijo. Mislim da je kljub kriznim časom še vedno dovolj prostora za razvoj kluba, združiti moči z novimi in starimi člani, pozabiti vse zamere in imeti samo en cilj pred seboj približati futsal širši množici, nučiti igralce atraktivnih potez zaradi katerih bodo gledalci radi hodili na tekme in ekipi ne bodo zamerili, če po srčni igri na igrišču ne bodo zmagali.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov