zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

Intervju s kapetanom članskega moštva

Na pet vprašanj je odgovarjal g. Blaž Marn

1. Kot igralcu ti je to tretja sezona odkar nosiš dres FSK Stripya. Kakšni so tvoji občutki?
Kar se tiče samih rezultatov so občutki precej mešani, saj vem, da bi se dalo v preteklih sezonah narediti precej več, a je splet okoliščin naredil svoje. Sicer pa se v klubu dobro počutim.

2. Kakšen motiv si videl kot igralec, da si iz prvoligaša FC Litije prestopil v drugoligaško ekipo FSK Stripy?
V klubu so pokazali interes za moj prihod. Ker je Škofja Loka blizu mojega doma nisem preveč okleval. Glavni motiv sem videl v tem, da je bila takratna ekipa precej dobra in sem potihem upal, da se lahko uvrstimo v 1. ligo. Zaradi znanih težav z dvorano, celo leto nismo trenirali in na koncu je to žal zadostovalo le za polfinale, v pokalu pa smo prišli med osem najboljših ekip.

3. Kakšno je trenutno vzdušje in stanje v ekipi na treningih in tekmah?
Vzdušje je kljub uvodnima porazoma dobro. Fantje se dobro razumemo med seboj, kar je tudi posledica tega, da se večina druži tudi izven nogometnih igrišč.

4. Si izkušen igralec, ki je igral tako prvo kot drugo futsal ligo. Kakšen realen domet ima trenutna ekipa?
Realen domet te ekipe je tam nekje v sredini lestvice. V primeru, da se nam določene stvari poklopijo in se v prestopnem roku okrepimo še s kakšnim kakovostnim igralcem pa bi morda lahko ciljali tudi višje. Sicer je v drugi ligi kar nekaj ekip, ki so za ta rang tekmovanja dokaj kakovostne, a imajo tako kot mi svoje težave kar bi veljalo izkoristiti.

5. Kakšno prihodnost napoveduješ klubu z ozirom na stopnjo organiziranosti in pogoje za delo?
Pogoji za delo so se z novo dvorano znatno izboljšali, na sami organiziranosti pa bi se dalo še kaj postoriti. Veseli dejstvo, da se je začelo delati z najmlajšimi, zato se za prihodnost ni bati.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov