zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

U21: Velike tri točke!

STR BRONX

Konec dober, vse dobro.

FSK Stripy stripy 3:2 puntar KMN Bronx Škofije
19. oktober 2014, 18:30
Škofja Loka, ŠD Trata
gledalcev: 90
sodnika: Jan Jančekovič, Igor Maksimović
delegat: Dušan Bezjak
 prazna        
strelci:
9' Bevk 1:0
13' Hadžič (ag) 2:0
26' Lotrič J. 3:0
31' Malčić 3:1
33' Hodžić 3:2
 
 

 Sreča spremlja hrabre pravijo, ampak na tokratnem srečanju to pravilo ni držalo. Več hrabrosti in več želje po igri so prikazali gostje, ki pa so na koncu po vseh zgrešenih in zamujenih priložnosti domov odšli praznih rok.
Na začetku srečanja sta se tekmeca malo otipavala, veliko je bilo tehničnih napak, resnejših priložnosti ni bilo, posest žoge pa absolutno na strani Stripyja. Terensko premoč je nekako unovčil Bevk, ki se je na šestih metrih lepo obrnil in Skutelj je bil prvič premagan. Drugič je po žogo v svojo mrežo moral, ko ga ja nesrečno premagal soigralec Hodžić.
V drugem polčasu je domača ekipa sproducirala le eno dobro akcijo - šolsko je na drugi vratnici počakal Jan Lotrič in rezultat je bil 3:0.
Potem pa se je začela zgodba obračati. Gostje so pritisnili, od vodstva neaktivni in neatraktivni domačini, pa so hitro pobrali dve žogi iz svoje mreže. Ta dva zadetka sta bila tudi edini slabi točki odličnega škofjeloškega vratarja Krupiča, kateri je hladnokrvno in zanesljivo posredoval ob vseh napadih gostov, ki so se znašli sami pred njim. Pratljačić je ob tem izidu poslal v vrata sedemnajst-letnega Romiča, kateri pa je ohranil mrežo nedotaknjeno.
Gostje so si priigrali še nekaj lepih priložnosti, a so na domačo srečo bodisi zgrešili vrata ali pa sta zadetek preprečila vratnica oziroma vratar.

Če potegnemo črto - tekma za pozabo, vendar zmagi se ne gleda v zobe - Stripy ima po prvi tekmi 3 točke na svojem kontu.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov