zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

U21: Slaba predstava

KIX STR

Na turobno nedeljo se je nekoliko zdesetkana selekcija U21 odpravila na gostovanje v Ajdovščino.

KIX Ajdovščina kix 2:2 stripy FSK Stripy
7. december 2014, 18:00
Ajdovščina, ŠC Police
gledalcev: 40
sodnika: Matej Rustja, Dejan Makivič
delegat: Ismet Brčaninović
 prazna        
strelci:
4' Šturm 0:1
28' Sluga 1:1
30' Petric 2:1
32' Šmrković 2:2
 
 

Da ima vreme vpliv na ljudi, se je pokazalo v prvem polčasu tekme, saj je bila igra medla, ležerna, nepovezana..., da ne bo pomote - na obeh straneh, skratka polčas za pozabo. Edina svetla točka v prvem polčasu je bil gol v 4. minuti
Šturma za vodstvo naših z 1:0 in še to bolj iz tega stališča, ker je bil to njegov sploh prvi gol v letošnji sezoni (lani najboljši strelec lige U21).
V drugem polčasu je igra stekla bolje, Kixi so se v prvih minutah odločili za obrambno taktiko in prežali na protinapade, naši fantje pa so igrali bolj napadalno in si pripravili nekaj lepih priložnosti in držali vse niti v svojih nogah, a kaj ko se je taktika domačih izkazala za boljšo, saj so po dveh napakah naših fantov v napadu v 28.minuti prek Sluge in v 30. minuti prek Perica izkoristili dva pol protinapada in povedli z 2:1, a na srečo naših je le dveh minutah kasneje izenačil Šmrković na 2:2. Po izenačenju se je tekma razživela, obe ekipi sta si pripravili nekaj zrelih priložnosti, a po štiridesetih minutah
igre je ostalo pri pravičnih 2:2.

Na koncu lahko rečemo samo to, da s tako igro predvsem v gosteh, ne bo možno izpolniti cilja zadanega pred začetkom sezone in to je uvrstitev v polfinale državnega prvenstva U21.
V nedeljo nas v traški dvorani čaka še zadnja tekma v tem koledarskem letu proti zadnjeuvrščeni ekipi KMN Oplast iz Kobarida in brez osvojenih treh točk na tej tekmi, bo polfinale praktično že izgubljeno.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov