zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

U21: Pomembna zmaga v gosteh

BRONX STR

Derbi kola upravičil svoj sloves.

KMN Bronx bronx log 3:5 stripy FSK Stripy
18. januar 2015, 14:00
Škofije, ŠD Burja
gledalcev: 20
sodnika: Dejan Makivič, Gregor Korošec
delegat: Ismet Brčaninović
 prazna        
strelci:
16' Malčić 1:0
17' Šturm 1:1
23' Hodžić 2:1
28' Jamnik L. 2:2
29' Lotrič 2:3
34' Lotrič 2:4
35' Hodžić 3:4
39' Šturm 3:5
 
 

Tekma na Škofijah med Bronxi in Stripyjem je bila derbi kola zahodne skupine lige U21, saj sta bili ekipi po prvi polovici tekmovanja na lestvici z enakim številom točk na prvih dveh mestih ob tem, da je bila naša ekipa v prednosti zaradi zmage iz prve tekme s 3:2, ki se je v oktobru odigrala v traški dvorani.
Gledano celotno srečanje so naši fantje odigrali tehnično in taktično bolje tako, da je končni rezultat 5:3 v našo korist čisto pravičen in zaslužen. Tudi po zapravljenih priložnosti smo bili "boljši", celo dve vratnici sta rešili domačega vratarja, nekaj neizkoriščene priložnosti so sicer imeli tudi domačini, ob konec prvega polčasa zaradi 6 akumuliranega prekrška naših
celo 10m, a jo je vratar Bernik obranil.
Zaradi pomembnosti tekme, je bila tekma tudi dokaj živčna in groba, svoje delež sta dodala tudi delivca pravice, ki sta pokazala 5 rumenih kartonov (3 našim in 2 domačinom fantom), skratka tekma, ki je upravičila naziv derbi kola.
S to težko priborjeno zmago, za kar gredo vse čestitke kompletni ekipi, se je ekipa obdržala na vodilni poziciji, v nedeljo pa nam v goste v traško trdnjavo, po tem odigranem kolu prihaja nova drugouvrščena ekipa KMN Velike Lašče.

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov