zavod 2 messer kv knauf or iPlus or sponzor obcina

U21: Škofja Loka vs Vrhnika 4:0

ZAV STR

V tej sezoni so nam neugodni Vrhničani štirikrat morali priznati premoč.

FK Zavas zavas 5:7 stripy FSK Stripy
1. febrar 2015, 18:00
Vrhnika, ŠD OŠ Martina Slomška
gledalcev: 100
sodnika: Venco Zašev, Borut Šivic
delegat: Marjan Žibert
 prazna        
strelci:
3' Lotrič  0:1
9' Eržen 1:1
13' Končan 2:1
18' Lotrič 2:2
21' Šturm 3:2
23' Eržen 3:3
28' Tušar 3:4
31' Eržen 4:4
35' Dagarin 4:5
35' Tušar 4:6
35' Rihar 5:6
37' Tušar 5:7
 
 

Po tednu dni smo se zopet vrnili na "kraj zločina", tokrat sicer s selekcijo U21.

Za naše fante je zmaga na tej tekmi že pomenila uvrstitev v polfinale državnega prvenstva U21, Vrhničane pa bi zmaga obdržala v boju za polfinale, zato sta šli obe ekipi v tekmo maksimalno motivirani in polni elana.

Že v prvem polčasu sta ekipi postregli z odprto in dinamično igro, ustvarili sta si kopico lepih priložnosti in dosegli vsaka po dva zadetka. V tretji minuti je naše v vodstvo popeljal Lotrič, domači so z dvema zaporednima goloma poskrbeli za edino vodstvo na tekmi, v predzadnji minuti prvega polčasa pa je za izenačenje na 2:2 še enkrat zadel Lotrič, kar je bil tudi pravičen rezultat prikazanega na obeh straneh po prvih dvajsetih minutah.
Po minuti nadaljevanja je za vodstvo naših fantov poskrbel kapetan Šturm, domači se niso predali in po dveh minutah nadaljevanja izenačili na 3:3, Tušar je naše ponovno popeljal v vodstvo, nekaj minut pozneje pa domači spet izenačijo na 4:4.
V zadnji četrtini tekme pa so naši fantje le prevzeli pobudo na igrišču in unovčilisvoje izkušnje in v pičli minuti sta za dva gola razlike poskrbela Dagarin in Tušar za vodstvo 6:4. Vrhničani so sicer po prehitrem veselju naših, uspeli takoj znižati na 6:5, a dve minuti kasneje je za svoj klasični "hat trick" večera, še enkrat zadel Matej Tušar za končnih 7:5. V zadnji minuti tekme so imeli domači zaradi šestega akumuliranega prekrška naših iz 10 m priložnost za znižanje na gol zaostanka in infarktno končnico, a nas je na srečo rešila vratnica.
Iskrene čestitke vsem igralcem, ki so v tej sezoni zaigrali za selekcijo U21 in pa trenerskemu štabu za drugo zaporedno uvrstitev v polfinale državnega prvenstva U21.

Sledi teden dni premora, že sedaj pa vabimo vse gledalce, da pridete v nedeljo 15. februarja ob 18.30 uri v traško dvorano pozdravit polfinalne junake.

 

Fotografija v ozadju: www.zavas-futsal.si

Deli z ostalimi

Za kar najboljšo uporabniško izkušnjo ta spletna stran uporablja piškotke. Več informacij: Pravila o zasebnosti.

Sprejemam piškotke na tej strani

Direktiva EU o uporabi piškotkov